top of page

za 16 dec

|

Gemeenteplein 1, 1501 Halle

Kerstmarkt 2023

Bereid u voor op een onvergetelijke muzikale reis, verzorgd door getalenteerde artiesten. Samen met vrienden en medemuziekliefhebbers kunnen we genieten van een avond vol harmonie en emotie. Deze avond belooft een symfonische ervaring te worden die uw zintuigen zal prikkelen en uw hart zal raken.

Kerstmarkt 2023
Kerstmarkt 2023

Tijd en locatie

16 dec 2023, 19:00 – 17 dec 2023, 19:00

Gemeenteplein 1, 1501 Halle

Over het evenement

Lichtjes glinsteren in de donkere winternacht, de geur van verse gluhweijn zweeft in de lucht, en vreugdevolle melodieën vullen de omgeving. Het is die magische tijd van het jaar, en de Lions Club van Kasteel van Gaasbeek nodigen jullie uit om de ware geest van Kerstmis te omarmen.

Stap binnen in een betoverende wereld vol warmte en goedheid, waar gemeenschap centraal staat. Onze kerstmarkt is niet alleen een gelegenheid om lekker te genieten onder vrienden, maar ook een kans om het verschil te maken in het leven van degenen die het het meest nodig hebben. Want, zoals Lions, weten we dat delen en dienen de ware betekenis van Kerstmis belichamen.

De kerstmarkt van de Lions Club van Kasteel van Gaasbeek brengt ons samen, ongeacht achtergrond of overtuiging, om liefde en compassie te verspreiden. Terwijl we genieten van lekkernijen en ambachtelijke schatten, laten we niet vergeten dat de opbrengsten naar nobele doelen gaan, waaronder de ondersteuning van lokale goede doelen en degenen die onze hulp het meest nodig hebben.

Dus kom, laat ons de wonderen van Kerstmis vieren. Samen kunnen we een verschil maken en de feestdagen nog specialer maken voor iedereen. Verenigd in liefde en vrijgevigheid, maken we deze kerstmarkt tot een lichtpuntje in de wereld.

Welkom en laten we samen vieren!

Deel dit evenement

bottom of page